Алисия пак спи с Бирмата

28.07.2016 14:17 | Видян 2425 пъти

Алисия пак спи с Бирмата

Алисия и Георги Станоев - Бирмата се сдобриха, пише "Уикенд". Помирението настъпило малко след завръщането на певицата от скъпарския курорт Марбея в Испания, където тя прекара няколко дни със сина си и свои приятелки.
Преди да замине, Алисия се скара с гаджето си, защото го излъга, че сама е платила почивката си. Бирмата обаче научи истината - че бившият й мъж Валери Божинов и баща на детето й е спонсорирал ваканцията. Разкритието така вбеси пернишкия тарикат, че от ревност той заяви на певицата: "Край! Късаме!".
Разлъката им се оказа ден до пладне. Щом се прибра в България, чалгаджийката тутакси намери нов път към сърцето на Станоев. След което побърза да се похвали на феновете си във фейсбук, публикувайки линк към песен - подсказка, че пак се е събрала с бившия на Преслава.
"Ти душата вадиш ми полека с памук... Как го правиш ми кажи - пречиш ми да съм сърдите", гласи рефренът на споделеното в социалната мрежа парче. Към постинга Алисия прибави и обръщение към почитателите си. Текстът е следният: "Надявам се, че до вас има поне един човек, който да ви пречи да сте сърдити". В това тя даде да се разбере, че до нея самата такъв мъж е наличен.
Възкръсналите чувства на Бирмата към звездата от Вакарел едва ли ще учудят някого. Та нали и с Преслава перничанинът ту се разделяше, ту се събираше.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !