Ася върти задник за 150 лева

18.07.2016 10:31 | Видян 2106 пъти

Ася върти задник за 150 лева

Ася Капчикова отново се върна към стария занаят, но след връзката си с рапъра Криско е още по-високоплатена, пише "Всеки ден". В момента Мис Плеймейт друса задница по морето за 150 лева на вечер, разказват запознати.
Цяло лято Капчикова е ангажирана за едно от елитните заведения в Слънчев бряг, където по цели нощи навирала гол задник във физиономиите на пияни туристи. Самата тя обаче се хвалела пред приятелки, че не й пука какво върши. Парите я устройвали идеално и дори успявала да къта някой и друг лев.
"След раздялата си с Криско Ася се пусна на пазара. Хич не й пука къде, какво и с кого го прави. Ако продължава така да си вее байрака, и най-упоритите й платежоспособни любовници ще й теглят чертата. Добре че поне Криско се отърва", шушукат в светските среди. В момента рапърът също се подвизава в Слънчев бряг, но не посещава работното място на бившата си възлюбена. Двамата дори не са се засичали на плажа. Клюката мълви, че изпълнителят на "Министърът на веселието" вече не иска да има нищо общо с Капчикова и въпреки че се въздържа от злостни коментари по неин адрес, не храни добри чувства към нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Няма коментари към тази новина !