Тръмп имитира Албена с хотела си в Рио

15.07.2016 15:17 | Видян 1784 пъти | Гласували 1

Тръмп имитира Албена с хотела си в Рио

Откриващият се за олимпиадата в Рио, която стартира на 5 август нов хотел от Колекцията Тръмп имитира Албена. В това може да се убеди всеки като зърне стъпаловидната фасада на зданието. Хотелът на кандидат-президента на САЩ се намира в новоизграждащата се заради игрите туристическа инфраструктура от хотели и ресторанти на най-красивия плаж Тижука. Той носи името на джунглата, на върха на  която е прочутата в цял свят статуя на Исус.
Архитект на сградата е звездата Дейвид Рокуел, чиито проекти в Америка и Европа са достатъчно престижни, за да му заслужат глобално признание.

Стъклен етаж, частни басейни на апартаментите итурски мрамор

са част от луксовете на хотела, който има и други екстри в духа на задължителното за инвеститора Тръмп във всичките му обекти голямо изхвърляне. 170 стаи, спа с 4 зали за терапии, фитнес център, голям външен и немалък вътрешен басейн, валета за паркиране като в доброто старо време са друга част от офертите на милиардера за неговите гости в един от градовете с най-скъпи хотели в света и със сигурност №1 на южноамериканския континент.Приятелското отношение към домашните любимци, които пътуват със собствениците е друго сериозно предимство на Тръмп Рио, както и специалните уелнес – и детски програми с бранда на бизнесмена.

24-часови заведения за хранене

са друга сървис екстра, която е много точна за Рио, където повечето хора кацат доста рано сутрин и си тръгват доста късно вечер, а трябва да правят нещо, докато стане възможно настаняване по стаите или когато се налага по-ранното им напускане. 24-часов е и консиажът.
Към тези две екстри добавяме важния факт, че най-модния и най-новия мол на Рио е само на 8 минути пеш от хотела. Казва се буквално Селския мол - Village Mall и съдържа брандове като Gucci, Emporio Armani, Prada, Luis Vuitton, Versace, Valentino. На когото не му се ходи на приказния плаж, на който е изграден хотелът, или пък, щом времето не е хубаво и вали, в мола действа като магнит Bradesco Theater и уникалното кино Cinemark. В търговския център до хотела са също реномираните ресторанти Pobre Juan (за аржентинско телешко), Naga (японска кухня) and CT Brasserrie (френски) – 3 от най-добрите в града.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !