Роналдо отряза Николета завинаги

14.07.2016 10:46 | Видян 5986 пъти

Роналдо отряза Николета завинаги

Николета Лозанова доживя да бъде отрязана от мъж, пише "Всеки ден"! Любовната афера между нея и Кристиано Роналдо вече официално е в историята, след като футболистът заряза брюнетката по най-клиширания начин. Според наш източник той й е изпратил есемес, в който директно й обяснил, че пътищата им са разделени.

Плеймейтката използвала победата на Португалия на европейското по футбол като повод да се свърже със световния секссимвол, в чиито чаршафи и тя успя да се озове няколко поредни нощи. Николета упорито звъняла на Кристиано с идеята да му честити победата, но футболистът така и не отговарял на повикванията й.
След като водещата на „Папараци" буквално запалила мобилния му телефон, решила полутерористичната й атака да премине в съобщения. Моделката му изпратила няколко кратки есемеса, в които ту пишела „Честито!", ту пускала целувки и поздравчета. Във вторник през нощта обаче получила най-зловещия есемес, който можела да си представи. Роналдо дискретно, но директно попарил всичките й мераци помежду им да има каквото и да е занапред. Зализаният брюнет написал кратко и просто, че пътищата им вече са разделени, като не й отвърнал нито на усмивките, камо ли на целувките.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената, заплашвала Дара Екимова и...

Районният съд в Пловдив постанови жената, която е...

Напрежение и "мръсни номера" между...

13 двойки продължават напред в следващия етап от...

Няма коментари към тази новина !