Маги Халваджиян се шири в царски палат

13.07.2016 17:38 | Видян 2197 пъти

Маги Халваджиян се шири в царски палат

Маги Халваджиян, който неотдавна оглави класацията на „Форбс“ за български знаменитости, отдавна е превърнал продуцентството в печеливш бизнес, пише "Галерия". Маги и съпругата му Кремена, живеят изключително луксозно, почиват в екзотични курорти, пътуват по цял свят, а от 6 години се ширят в уникална къща. Имотът се простира на 600 кв.м. и се намира в Панчарево. Цялото обзавеждане е дело на Кремена. По нейна идея домът има два хола, 5 стаи, 3 бани, дори и киносалон. Той е любимото място на фамилията, а в залата има 9 места.

Обзавеждането на дома е в рустикален стил, прилича на къща от приказките, а основен елемент са розите, които присъстват навсякъде. В една от баните е поставено огромно джакузи, а до него огромен френски прозорец. Срещу него пък има плазма с внушителни размери. Батериите на мивката и бидето са със златна украса.

Може би най-много пари и усилия Кремена е хвърлила в двата хола. В единия има лежанка поръчана от Италия, а в началото отказвали да я изпратят, защото била спряна от производство. Кремена обаче успяла да се сдобие с желаната мебел. Вторият диван Кремена чакала 6 месеца, той е дело на дизайнера Рош Бобоа, чиито произведения стартират с цени от няколко хиляди долара нагоре. Канапето на Халваджиян е тапицирано с платове на „Кензо“. Този диван е най-голямото Бижу в хола. Гардеробната е с размер на цяла стая пълна с етажерки и рафтове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !