Зетят на Стоичков топ милионер

13.07.2016 14:54 | Видян 2946 пъти

Зетят на Стоичков топ милионер

Поговорката „Пари при пари отиват” важи с пълна сила за фамилия Стоичкови. Айкут, гаджето на голямата щерка на Камата Мика, дълго време бе смятан за най-обикновено момче и никой не подозираше за огромната му банкова сметка. Стоичков обаче неслучайно е запознал Айкут с дъщеря си, тъй като той е истински милионер, пише "Галерия".

Младежът, който е родом от Шумен, но с турски корени, живее като крал на превозите в Маями. Има транспортна компания, която предлага услуги на световни звезди, бизнесмени, за ергенски партита, сватби, купони, фирмени мероприятия и всякакви други. В автопарка на компанията се намират един куп луксозни коли–БМВ последен модел с всички екстри, няколко последни модела Мерцедес и разбира се Кадилак Ескалейд, който американците толкова обичат.

Тук влиза и BMV i8 спортен модел, което е звездата на автопарка. Базовата цена на този автомобил е над 250 000 лева, а компанията го предлага с всички екстри. Заедно с това Айкут предлага и луксозна лимузина „Ауди”, а също и „Ламборгини Галярдо”–мокрия сън на повечето мъже. Всяка една от колите е на стойност няколко милиона долара. Младежът не крие, че в Шумен само би могъл да сънува за такъв бизнес и успех, но в Маями всичко е възможно. Освен това, компанията му предлага трансфер и до летището, превози по светски събития, а и „дринк енд драйв” превози.

Всички служители са минали през специално обучение, как да се държат с клиентите, като доброто обслужване тук е издигнато в култ. Освен това, зетят на Стоичков държи всичките му работници да знаят английски, испански и турски, а в последно време и руски. Неслучайно Камата решил да влезе в ролята на Купидон и да събере Айк и Мика. Двойката е заедно от 2014 година, като очакват първото си дете съвсем скоро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !