София Вергара чукна 44 в лимонен костюм

12.07.2016 17:21 | Видян 2058 пъти

София Вергара чукна 44 в лимонен костюм

Със специално лимоново парти посрещна своя 44-и рожден ден актрисата София Вергара. Звездата от „Модерно семейство” бе поставила любимия си цитрусов плод като акцент на купона, като дори се навлече и в тематичен костюм. Синът й Маноло също стана съпричастен към лудостта на майка си и за вечерта двамата празнуваха със сходни облекла.

Украсата, менюто и приборите също бяха съобразени с избраната тематика. Върху чиниите, например, Вергара се беше погрижила да бъдат изобразени лимони, а дори и обиците й наподобяваха киселия плод.

„Когато не можеш да бъдеш в Италия за рождения си ден, докарай я при теб. Италианска вечеря! Благодаря на всички за пожеланията”, написа актрисата в Инстаграм, след като се постара да даде на феновете си ексклузивен поглед от веселбата.

В социалните мрежи тя качи десетки снимки от рождения си ден. От кадрите става ясно, че сред изненадите на купона била бира с името на София. Съпругът на Вергара - Джо Манганиело също се отчете в Инстаграм, като честити на половинката си с черно-бяла снимка от сватбата им и я нарече "любов моя".

Вижте снимки от празненството в нашата Галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !