Цеци Красимирова напуска завинаги България

11.07.2016 13:53 | Видян 2745 пъти

Цеци Красимирова напуска завинаги България

Цеци Красимирова окончателно е решила да скъса връзките си с България и да се установи в Испания. Фаталната моделка продава имотите си в страната, оценени на над 1 милион лева, и купува къща в Ибиса, научи „Всеки ден". Синеоката брюнетка е обявила за продан луксозен апартамент на столичната централна улица „Витошка" в близост до НДК, за който иска близо 250 бона в евро, или половин милион в български левове.

Наред с това тя иска да се отърве срещу солидна сума и от своята луксозна вила в софийското село Лозен. Цената за нея е дори малко по-висока от това, което иска за апартамента. „Засега продажбата се бави, защото трудно се намира кой да брои толкова пари, но Цеци не иска да сваля цената", твърдят запознати.

Тя от години живее в Барселона с дъщеря си Джудит. Там обитава под наем къща, която е собственост на Маргините. Сега обаче искала да напусне имота и да се премести в собствен дом или в Ибиса, или в Марбея, като повече й допадала първата дестинация. „Цеци вече не иска да има нищо общо с България", твърдят познати на моделката.

Заради желанието си да се отърве от всичко българско и родно тя била жестоко скарана със собствената си сестра. Цеци Рикошета, както стана известна след покушението над Косьо Самоковеца, при което оцеля, макар куршум да рикошира между очите й, искала да продаде не само личните си недвижими имоти. Тя смятала, че семейната собственост в родната Мездра също трябва да се обяви за продан, а майка й да се премести при нея в Испания.

Сестра й обаче не била съгласна. Двете така се скарали по този въпрос, че вече цял месец не си говорели.
Според източници на „Всеки ден" Цеци е била в България преди броени дни, за да нагледа как се движат сделките с имотите й. Не била доволна, че няма купувач, но предпочитала да чака, вместо да продава на безценица.

Формалният повод за посещението й в страната бил рожденият ден на бившия й любовник Георги Иванов - Гонзо. Макар двамата вече да нямат любовна връзка, продължават да поддържат добри отношения и тя всяка година си идва в страната специално за личния му празник. На 2 юли Гонзо стана на 40 години и Цеци е била сред гостите на празника му, научи „Всеки ден". Броени дни след това тя отново се качила на самолет за Барселона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !