Калвин Харис възпя раздялата си с Тейлър

08.07.2016 12:03 | Видян 1296 пъти

Калвин Харис възпя раздялата си с Тейлър

Дълго време Тейлър Суифт бе осмивана в шоубизнеса, защото посвещаваше песни на бившите си гаджета, сред които Джон Майер, Хари Стайлс (I knew you were trouble), Конър Кенеди (Begin Again), Джейк Джиленхол (The Last Time), Тейлър Лотнър (Back to December), Джо Джонас (Last Kiss) и т.н.

Изненадващо след раздялата си с Калвин Харис обаче звездата пропусна да увековечи музикално драмата си, може би защото такава няма.

Суифт набързо замести диджея с хубавеца Том Хидълстън и изглежда доста щастлива. Експоловинката ѝ обаче е прихванал от любовните ѝ навици и този път той шокиращо ѝ посвети песен.

В новия му хит се пее за изневяра. Говори се, че Харис и Суифт са се разделили, не защото страстта помежду им е умряла, а защото той е хванал изгората си да му кръшка. Нараненият Калвин явно е решил да отмъсти на Тейлър като я унижи публично.

„Гледам онлайн, че си започнала да бъдеш добро момиче и да пътуваш с гаджето си. Изглеждаш съпричастна, продължавай да се преструваш... Скри името ми в телефона си, за да ми звъниш и да ми казваш, че минаваш през Ада. Остави го сам и си запази хотел”, се пее в песента, пише TMZ. Премиерата на музикалното парче е в края на тази седмица, като видеото бе заснето в Ню Мексико преди броени дни.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !