Феновете на Деси Слава в шок от певицата

01.07.2016 11:32 | Видян 1380 пъти

Феновете на Деси Слава в шок от певицата

Деси Слава не си сменя дрехите, нито пък прическата. От няколко седмици фолк звездата се фука с нова червена рокля, която настоява да носи, по време на което и да е участие.

Изпълнителката на „Мъжете всичко искат”, държи всички да я видят в новия й тоалет, с дълги ботуши и вечната конска опашка. Феновете вече я забелязаха в три различни клуба, три поредни дни, в три различни града, да носи една и съща дреха. И не само това — прическата на фолк дивата също не е променяна, което пък дава повод да се мисли, че Деси Слава избягва да си сменя дрехите, а май да си мие и косата, пише „Всеки ден”. „Ужас! Това е хипер нечистоплътно! Със сигурност не я е прала тая рокля, дето се е потила с нея по заведенията! А че не си е мила косата, е видимо с просто око“, гнусят се меломани.

Изпълнителката, която преди време бе еталон за класическа кифла, напоследък е твърде небрежна по отношение на външния си вид. Чалга певицата редовно е определяна като модно недоразумение, заради гафовете си по официални събития. Стилистите пък се хващат за главата, когато стане въпрос за очебийната й липса на вкус. Сега изпълнителката е на път да се прочуе не само с лош стил, но и лоша лична хигиена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !