Булка в новия клип на Тони Стораро

30.06.2016 14:55 | Видян 1705 пъти

Булка в новия клип на Тони Стораро

Тони Стораро изненадва всички свои почитатели с чисто нов проект. Броени дни след промотирането на „Луд“ – песен, която получи одобрението на феновете, звездата на Diapason Records, представя „Лято 2016“.
Парчето е суперкупонджийско и със сигурност ще се превърне в хит на сезона. Интересното е, че този път самият изпълнител е автор на музиката. Текстът е дело Мариета Ангелова, а аранжиментът – на Даниел Ганев. „Отдавна подготвям тази песен и реших, че сега е точният момент да я представя. Лято е, хората са настроени за парти и забавления.“, сподели Големия Тони.
Видеото е заснето в столичен клуб. „Песента е много весела и е направена за купони. Затова и решихме да направим точно такъв клип – да покажем как хората се забавляват наистина.“, довери певецът. Във видеото сред многото хора, които купонясват под огнените ритми, впечатлена прави една бъдеща булка. Младата дама била истинска фенка на Тони Стораро и затова избрала да отпразнува последните си дни на неомъжена жена заедно със своите приятелки, наслаждавайки се на изпълненията на своя любимец.

Клипа можете да видите ТУК .

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !