Брад Пит се сърди на Анджелина

23.06.2016 13:59 | Видян 1818 пъти

Брад Пит се сърди на Анджелина

Брад Пит и Анджелина Джоли изглежда, че досега се разбираха страхотно откакто се запознаха на снимачната площадка на филма "Г-н и г-жа Смит". Двамата се ожениха пред 2014и са родители на шест деца, но явно тази година нещата между тях не вървят толкова добре, пише Daily Mail.
Твърди се, че 52-годишния актьор не е доволен от факта, че жена му иска да продадде тяхното Шато Миравал във Франция, за да задвижи политическата си кариера в Лондон.
Анджелина винаги е имала интерес към политиката и от скоро твърдо е поела инициативата да изрази гласно вижданията си. Тя трябва да участва във втората част на продукцията на Дисни "Господарка на злото", но близки до нея твърдят, че напълно е загърбила Холивуд.
Брад е против продаването на имота, макар че вероятно няма да е единственото продадено имение. Известно е, че те имат закупени къщи из целия свят и предвид факта, че не могат да живеят във всички тях, Анджелина вероятно ще поиска да продадат и някои от тях.
Финансовите проблеми между звездната двойка не са нещо ново. Брад не е доволен от избора на жена си да се откаже от предложения за главни роли, които могат да донесат много пари на семейството. Той държи и двамата да се грижат за доброто на децата си, като това включва и да са финансово осигурени за в бъдеще.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !