Лъсна причината за раздялата на Джони и Амбър

23.06.2016 13:28 | Видян 2278 пъти

Лъсна причината за раздялата на Джони и Амбър

Стана ясна причината за скандалите между Джони Деп и Амбър Хърд, която доведе до тяхния развод. Оказа се, че проблемите започнали, когато Амбър заподозряла актьора в изневяра, категорични са от E! News.

“Джони беше излязъл навън през нощта, а Амбър реши, че той е с някоя друга”, разкрива източникът пред изданието. След като Деп се прибрал, Хърд го засипала с въпроси, заради които той избухнал и започнал да й крещи, и да я преследва по стълбите. Вследствие на това, Амбър се изплашила много, но Джони така и не признал нищо за аферата си. Той обаче й се извинил за поведението и тя му простила. До миналия месец, когато нещата излязли извън контрол. Тогава актьорът преминал границата и посегнал на съпругата си. Тя моментално подаде молба за развод, а дни по-късно разкри, че е била жертва на домашно насилие.

Амбър поиска ограничителна заповед срещу Деп, но в нея нищо не се споменава за предполагаемата афера. Източникът разкрива още пред E! News, че връзката между двамата просто се изчерпала и нямало вече накъде да се развие.


missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !