Чарли Шийн се загрижи за безопасния секс

15.06.2016 14:05 | Видян 1033 пъти

Чарли Шийн се загрижи за безопасния секс

Миналата година 50-годишният актьор Чарли Шийн призна публично, че е болен от СПИН. Звездата коренно промени поведението си след тази изповед и сега дори е загрижен за здравето на младите по света. По тази причина актьорът реши да стане посланик на марката презервативи Lelo Hex и да даде гласност на проблемите, възникващи при сексуални контакти без предпазни средства.

„Това са неща, за които младите хора не искат да говорят и реших, че ако се включа, това ще се промени. Презервативите са начин да се предотвратят доста опасни неща – от болести до нежелана бременност, но все още те са тема табу по някаква причина“, коментира пред People Шийн.

„Не смятам, че е лошо да бъдеш „адвокат“ на подобно нещо. Използвал съм ги много пъти, но в тези които не съм... знаете какво се случи.

Ако попитате някой ХИВ-позитивен как се е разболял, той няма да може да ви каже точния момент. Губиш 5 секунди да си сложиш презерватив и така се лишаваш до живот от потенциален стрес“, добави звездата.

В момента Шийн е в средата на 14 седмично лечение с нов лек, който според него е по-здравословен и за разлика от традиционните лекарства няма странични ефекти като загуба на памет, виене на свят и др.

 

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !