Дани от "София - ден и нощ" се бие с Бандерас

15.06.2016 11:18 | Видян 3238 пъти

Дани от

Димитър Илков, който играе ролята на Дани от риалити сериала "София - ден и нощ" влязал в директен юмручен сблъсък с Антонио Бандерас. Това станало в сцена от лентата "Аутомата", в която секссимволът сред родните тийнейджърки е имал епизодична роля. Любопитното е, че схватката е била дублирана няколко пъти. В същата продукция се снимал и Ненчо Балабанов. Имитаторът на Бойко Борисов имал далеч по-значителна роля във филма, а Бандерас дори лично го кани на фестивала в испанския град Сан Себастиан.
Димитър Илков обаче има повече участия в холивудски продукции. Непрофесионалният актьор се е снимал в доста известни филми, а покрай работата си е имал възможността да се запознае с едни от най-големите американски величия. Екранният Дани се е снимал в "Непобедимите 3", който беше заснет у нас. По думите на Илков Долф Лундгрен, Силвестър Сталоун, Шварценегер и компания се оказали изключително земни и скромни хора и с радост обръщали внимание на аматьорите като него. За Дани срещата с тях била сбъдната мечта.
Преди години той се снима и в холивудския хит "Троя", където участва Брад Пит. Илков е седял буквално на няколко метра от съпруга на Анджелина Джоли и е имал щастието да размени няколко думи и с него.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !