Доктор Василев се завръща от септември

13.06.2016 14:49 | Видян 2030 пъти

Доктор Василев се завръща от септември

Доктор Василев от сериала „Откраднат живот" се завръща през септември в ефира на Нова ТВ, съобщиха от медиата. Първият сезон се превърна във фаворит на зрителите, а последният му епизод даде колкото дългоочаквани отговори, толкова и нови въпроси за героите в продукцията. Снимките на втория сезон вече стартираха и почитателите му ще могат да се радват на своите любими доктори още от септември.

Първият снимачен ден беше истински празник за актьорите и екипа на сериала, които признават, че са се превърнали в голямо и щастливо семейство. След близо два месеца пауза те отново се събраха в болница „Свети Кирил" в Киноцентър Бояна и всички бяха на мнение, че по-лесно им е било да облекат белите престилки, отколкото да ги съблекат след края на снимките за първия сезон.

Актрисата Радина Думанян разкри, че през втория сезон зрителите на „Откраднат живот" ще станат свидетели както на нови, драматични обрати, така и на голямата любов между доктор Захариева и доктор Василев, която вече няма причина да бъде държана в тайна. Тази любов ще се превърне и в новата движеща сила в живота на Биляна, но „щом има много любов, означава, че ще има и много трудности", признава чаровната актриса.

„Историята ще става все по-сложна. Когато такива страшни неща излязат наяве, хората се променят", усмихва се загадъчно актьорът Емил Марков, който умело влиза в ролята на доцент Захариев, а екранната му съпруга Йоана Буковска допълва, че нейният персонаж също ще поднесе нови изненади на зрителите. И завършва с многозначителна усмивка: „Виолета Захариева май ще се окаже най-скритата лимонка".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !