Софка задлъжня с 40 бона заради Гринго

09.06.2016 18:13 | Видян 4294 пъти

Софка задлъжня с 40 бона заради Гринго

Софи Маринова е притискана от лихварски бос от столичния квартал „Дружба” заради непогасен от нея дълг в размер на 40 000 лева.Мургавата певица взела крупния заем в началото на месец февруари от лихваря Жоро Георгиев, като за нея гарантирал ромския бос Борислав Ангелов – Боце. Според обяснението на Софка пред лихваря, парите й трябвали заради някаква беля, сторена от приятеля й Тодор Давидков – Гринго.

Софи разписала запис на заповед, според която има да връща 45 000 лева на частния кредитор от ж.к. „Дружба”. Договорката била парите да бъдат възстановени до 1 април. Лихварят обаче не получил сумата нито в деня на лъжата, нито до ден днешен. Затова започнал да оказва телефонен и психически тормоз върху Софи Маринова, пише "Уикенд". „Преди дни Софка получи отсрочка да върне парите на 1 септември. Дотогава тя се надява да събере 40 000 лева от участия по морето”, коментират познати на мургавата певица.

Софи Маринова не за първи път се забърква с лихвари, нейни приятели твърдят, че тя от години неизменно взима пари на лихва от ромски престъпни авторитети.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !