Щерката на Гала става журналистка

02.06.2016 15:16 | Видян 1829 пъти

Щерката на Гала става журналистка

Дъщерята на Гала - Мари, която се дипломира в немско езиково училище, е решила да кандидатства журналистика, разкри самата водеща.
"Тя пише добре и тази специалност като временен вариант е добър избор. В продължение на 2 години ме убеждаваше как трябва да продължи образованието си в Италия. Не знаеше какво иска да следва, но беше категорична, че това е страната. Преди няколко месеца се влюби и се отказа", сподели Гала.
Завършвайки частна гимназия в столицата, Мари първо искала да се занимава с хотелиерство и кулинария, защото била силна в рецептите за сладкиши. "Прави торти, които приличат на произведения на изкуството, но ги прави по 3 дни. Веднъж й казах: "Хората ще умрат от глад, ако чакат ти да ги нахраниш, тази торта не е за изложбена зала" и тя се съгласи, че може би сладкарството не е нейното нещо", спомня си Гала. Като своя грешка тя отчита, че не е поощрявала амбициозността на Мари. "По мое време това беше недостатък, но сега младите трябва да са напористи, а тя чака нещата да й се случат от само себе си", казва водещата, която е завършила педагогика във ВТУ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !