Феноменално меню за 100 бона определя новия Мастър шеф
31.05.2016 11:22 | Видян 2268 пъти
По три порции предястие, основно и десерт, сервирани лично от тях на строгото и справедливо жури, ще вдигнат адреналина на двамата финалисти. Салата с атлантически рак, отворени равиоли от дайкон, пудра от хайвер и цветя ще влезе в конкурнция за небцето на Виктор, Петър и Андре с „морски дълбини” – карпачо от октопод, миди, стриди, пюре от грах и трюфели. Прецизността, страстта и въображението на хоби-готвачите ще проличи във всяка тяхна стъпка, а високите заявки ще бъдат съчетани с неподозиран героизъм.
В компанията на най-близките си, финалистите ще бъдат подкрепени и от приятели, и от колегите си с бурни овации. В достойна конкуренция те ще приготвят впечатляващи основни ястия – агнешко коремче с гел от ябълка, пюре от земна ябълка, артишок с поширано яйце и паризиени от пащърнак срещу патешки гърди с пюре от целина, мисо паста, паризиени от моркови и винен сос с вишни. Безкомпромисната прецизност и хармоничните вкусове ще накарат Виктор, Петър и Андре да се гордеят искрено със способностите на хоби-готвачите, но и ще направят решението им още по-трудно. Брауни с мус от бял шоколад, кули от маракуя и златни люспи ще се бори срещу деконструиран чийзкейк, за да поставят апотеоза на менюто за 100 000 лева.
Кой ще сбъдне мечтата си като покори вкуса на журито и ще запише името си в кулинарната история на България – утре вечер в MasterChef по bTV.
свързани новини
НАЙ-НОВИ
Рекордна година за България по брой...
България уверено върви към целта си в туризма за 2024 г....
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !