Доналд Тръмп обижда бившата "Мис Вселена"

25.05.2016 14:09 | Видян 1717 пъти

Доналд Тръмп обижда бившата

Алисия Мачадо, бившата носителка на титлите „Мис Венецуела“ и „Мис Вселена“, сподели в интервю, че злобните коментари, с които кандидатът за президент Доналд Тръмп се обръща към някои жени в предизборната си кампания през последните месеци, съвсем не са й чужди. Самата Алисия не малко пъти е била жертва на грубите му обиди и това се е отразило много зле на нейното психическото и физическото й състояние. Кандидат-президентът на САЩ нямал никакви притеснения да я нарича „Мис Пиги“ и „машина за ядене“, след като тя качила няколко килограма.

Миската също сподели през сълзи, че малко след като спечелила престижната корона, успяла да увеличи малко теглото си и заради това тръгнала на фитнес. Тогава Тръмп публично я обиждал заради теглото й и дори изпратил екип, който да я снима как се поти над уредите, без самата тя да е била предупредена, че ще бъде заобиколена от камери. По нейни думи тогава била едва на 19 и подобно унижение довело до проблеми с храненето. Дълго време посещавала психолог докато отново възвърне самочувствието си.

Алисия сподели също, че Тръмп я е наричал и „Мис чистота“ именно заради това, че има испански акцент. „Той, със сигурност, не е добър човек. Той обижда хората. Няма как такъв човек да бъде президент."

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !