Лео ди Каприо е неукротим

19.05.2016 14:56 | Видян 1805 пъти

Лео ди Каприо е неукротим

На всички красавици, клоито излизат с Леонардо Ди Каприо много им се иска да го укротят, но това едва ли ще се случи скоро. Актьорът, който тази година най-накрая взе първия си Оскар, определено не се е забързал да слага край на ергенския си живот и продължава да сменя гаджетата като носни кърпички. Само преди няколко дни Лео публично се появи с последната си приятелка - полския модел Елза Кавалец. Двамата бяха щракнати от папараци на разходка, а в края на срещата дори хапнаха заедно с някои от близките приятели на Ди Каприо.

Поведението на Лео със сигурност е показало на модела, че тя не му е безразлична. Но това не означава, че красавицата е успяла да го накара да не се заглежда по останалите й колежки, които са му слабост и които постоянно се сменят в леглото му. Буквално в деня, в който Ди Каприо пристигна на фестивала в Кан, той беше щракнат да се забавлява с друга секси манекенка в един от популярните нощни клубове. Актьорът видимо сваля модела на Victoria's Secret Джорджия Фаулър, която е и бивше гадже на Хари Стайлс от One Direction. От снимките им си личи, че двамата са се харесали, като брюнетката не спира да гали и прегръща актьора, докато той я загражда на претъпкания дансинг.

Надяваме се, че красавицата е наясно, че отношенията й с Лео ще бъдат краткотрайни и няма да се задържи дълго в леглото му. Поне докато той не намери следващата красавицата, с която да се позабавлява.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ку-Ку Бенд забиват Нирвана в новия...

Великолепните музиканти от „Ку-Ку Бенд“ и очарователната...

Екокампания стартира в 10 области

Нова екокампания под название "Природа? SOS!"...

Няма коментари към тази новина !