Силиконът при д-р Енчев е най-скъп

18.05.2016 13:12 | Видян 4022 пъти

Силиконът при д-р Енчев е най-скъп

Самообявилият се за корифей в пластичната хирургия д-р Ангел Енчев се забърка в опасен скандал с плеймейтката Ася Капчикова, която поиска да преотстъпи подарения от него ваучер на стойност 10 хил. лева на онкоболна жена, а той заяви, че това е невъзможно, пък и 10 хиляди лв. струвал само трудът му, но не и консумативите.

Покрай шумната разправия „Галерия“ направи подробна справка с ценоразписа в официалния му сайт, за да се ориентира каква е истинската цена на интервенциите на хирурга от билбордовете. Оказва се, че сумите сериозно се различават от реалните, които той иска от своите клиентки. За пример вземаме процедурата увеличаване на бюст с кръгли импланти на Mc Ghan, които са американско производство и са най-предпочитани от дамите. Енчев е обявил, че операцията за поставянето им, която включва още престоя в болницата, румсървис, превръзки и контролни прегледи, струва 7400 лева.

Оказва се, че в тази сума, противно на очакванията на клиентките, не влиза цената на самите импланти. Това дамите, които са решили да се оперират, разбират единствено при консултация на четири очи с пластичния хирург. За всеки от имплантите той иска по още минимум 2000 лева, като цената може и да е по-висока в зависимост от кубиците силикон. В крайна сметка, за да си направи операцията, дамата трябва да се бръкне с 12 хиляди лева. Това поражда следващ парадокс, защото д-р Енчев обявява на плеймейтката Ася Капчикова още по-висока тарифа за съответната операция, когато тя пожелава да я дари на онкоболна жена, което поражда съмнение дали цената зависи от моментното настроение на доктора.

Разследването на „Галерия” доказва, че пловдивският хирург е най-скъпоплатеният у нас. Конкурентът му д-р Илю Стоянов, който преди време трансформира лицето на Любица Кулезич, предлага същата услуга за 7600 лева, като в цената е включена и тази на имплантите.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Няма коментари към тази новина !