Алисия се навърта около гаджето на Луиза Григорова

18.05.2016 12:55 | Видян 2870 пъти

Алисия се навърта около гаджето на Луиза Григорова

Алисия го е ударила на живот откакто не е с Ники Михайлов. Певицата не спира да флиртува с всеки срещнат, а последният й обект е гаджето на Луиза Григорова Мартин Макариев. Звездата на Ара успяла да убеди режисьора да снима най-новото й видео, въпреки, че той неведнъж е заявявал, че не работи с чалга певици. Причината да направи изключение за Ася е не само тлъстата сума, която тя у предложила, но и ловкият флирт, който вкарала при общуването си с него.

В крайна сметка Мартин не устоял и се навил да направи дуетното парче на изпълнителката с Борис Солтарийски, което се очертава като хита на лято 2016. За доказателство Алисия дори пусна своя снимка с Макариев, на която се усукала доста интимно около него.

Със сигурност обаче нещата няма да стигнат по-далеч от един флирт, категорични са близки до певицата. Новата й половинка я следи повече от изкъсо, а ако се вярва на слуховете именно той е платил и скъпарският клип.

Макариев пък е сериозно обвързан с актрисата Луиза Григорова, заради която заряза колежката й Елена Петрова. Която пък се разведе заради него с богатия си гръцки съпруг, но се оказа прелъстена и изоставена, научи България Днес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !