Елица и Стоян: “Спекулират с името и репутацията ни!”

07.12.2008 09:00 | Видян 5513 пъти

Елица и Стоян: “Спекулират с името и репутацията ни!”

Българските музиканти от Евровизия Елица Тодорова и Стоян Янкулов, които през последните години представят България на световно ниво, подадоха официално изявление по повод слуховете и коментарите, че мотив от песента им „Космос” е из плагиатстван от песен на Нели Рангелова.

Елица и Стоян коментираха ситуацията спокойно и с усмивка: “Песента Космос е ремикс на песента ни Туку Така. За първи път тази песен бе представена от нас през 2003 година във Варна, на концерт организиран от Жокер медия, в състав Елица Тодорова, Стоян Янкулов, Теодосий Спасов и Атешхан Юсеинов. Всичко това е документирано от телевизия МСАТ, която държи правата за излъчване. 
Това е чиста проба спекулация с името и репутацията ни, приемаме тези изявления по скоро като проява на евтин ПР, изпълнен с подвеждаща невярна информация.
Факт е, че видеоклипът към „Космос” е реализиран през настоящата 2008, но премиерното медийно излъчване на песента е през далечната 2003 година.
През годините и двамата сме се утвърдили, като музиканти със собствен почерк и стил и не бихме посегнали да плагиатстваме от труда на колегите си.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !