Филм за КТБ с Клуни и Робъртс от Фостър

12.05.2016 17:47 | Видян 1748 пъти

Филм за КТБ с Клуни и Робъртс от Фостър

Филм за КТБ. Така може да се нарече Money Monster - филма, който Джоди Фостър показа в Кан и тръгва по екраните у нас. В него Джордж Клуни танцува като тв водещ на бизнес шоу, а Джулия Робъртс го режисира. Докато отчаян млад мъж, изгубил пари в рухнала финансова пирамида, завлекла 800 млн. долара на хора като него не опира пистолет в челото му по време на живо предаване.
„Филмът е за всеки от нас – когато говорят някакви малко разбираеми финансови новини по телевизията, средният човек си мисли – тия пак ще ни окрадат”, разказва Джордж Клуни. Иначе пред журанилистите в Кан той се пошегува с лошото си танцуване, а Джоди Фостър му благодари като каза, че е чудно да се работи с актьор, който прави супер филми и като режисьор и продуцент. Това е първият й голям проект с холивудски гигант и тя разправя, че трудно е овладяла огромната машина за много пари.

Фостър празнува 40-годишнина от първата си поява в Кан като 12-годишно момиче с култовата си роля в Шофьор на такси с Робърт де Ниро като партньор. „Тогава беше ужасен хаос, защото фотографите бяха навсякъде. Но тук се усетих за първи път истински АКТЬОР”, заяви тя, като нарочно не използва женското „актриса”.

По време на прожекцията във фестивалния дворец, тя предпочете да води дискусия от инициативата Women in Motion на  Kering- гигантът на съпруга на Салма Хайек за луксозни стоки, обединяващ Гучи, Ив Сен Лоран и други брандове.
Джоди, която не крие пристрастията си към своя пол, обяви за своя наследница Кралицата на Кан тази година, както нарекоха Кристен Стюард, при това не само в киното, а и като обществена позиция. По-младата актриса прие комплимента и заяви, че наистина е странно: „Докато ходех с мъже, никой не се интересуваше от личния ми живот, а сега съм с жени и това е сензация”. Апропо, нейната приятелка Соко също е звезда в Кан. Тя играе главна роля във филма Танцьорката с премиера на фаталния петък,13-и, докато вторият филм на половинката й след този на Уди Алън е Гардеробиерката. Такава двойка!

Вижте още звездни снимки от червения килим в Кан в нашата Галерия

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !