Азис и Китаеца с обет за мълчание

06.12.2008 09:00 | Видян 17387 пъти | Гласували 2

Азис и Китаеца с обет за мълчание

Разводите са едно от най-нормалните неща в днешно време. Те не подминават нито бедни, нито богати. Не са защитени и известните. Така една от най-скандалните двойки Азис и Китаеца приключи връзката си. Те се ожениха на шумна церемония през 2006, а по-късно на бял свят се появи и дъщеря „им“ Рая. Изминалата 2008 година се оказа много драматична за двойката. През април двамата се разделиха, а месец и половина по-късно отново бяха заедно и Катето Евро покани Ники Китаеца във Вечерното шоу на Азис. Там двойката разказа за раздялата и събирането си, за любовта и неразбирателствата си.

Май връзката им е трябвало да приключи още тогава, защото неотдавна отново се разделиха. Умората от медийното внимание май си е казала думата. СЛАВА потърси за коментар двете половини на разбитото семейство, но се оказа, че точно по този въпрос отговори няма да получим. Дали предбрачният им договор е имал клауза за мълчание при евентуална разлъка или те просто са се разбрали приятелски да не коментират отношенията си. Другият вариант е и на двамата все още да им е тежко, а разговорите само да дълбаят в раните.
През април Китаеца сподели, че една от причините да напусне Азис е, че малката Рая скоро ще започне да задава въпроси. Въпреки че любовта с когото и когато и да е, не може да е нещо лошо, той преценил, че ще е по-добре така. Ние пък се чудим дали няма да е по-зле един от татковците просто да си тръгне... Все пак телевизионният водещ е доста умен човек, а семейството му винаги е било на първо място. Разчитаме, че на сладкия бебок нищо няма да му липсва.

Клюкарите говорят, че е възможно Китаеца да е решил да се справя сам с живота след като спечели 100 000лв. от Сделка или не. За никой не е тайна, че Ники не се занимаваше с нищо и паричните му приходи бяха главно от Азис. Днес бившата изгора на Василка има частен бизнес и твърди, че е финансово осигурен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !