Луиза Григорова се спаси от дрогата

12.05.2016 12:54 | Видян 2086 пъти

Луиза Григорова се спаси от дрогата

Луиза Григорова е успяла да се измъкне от коварната клопка на наркотиците благодарение на любовта. Откакто актрисата е дамата в сърцето на режисьора Мартин Макариев, който е бивш на колежката й Елен Колева, тя се е променила тотално. Луиза е видимо разхубавена и пълна с енергия, а очевидно и умът и погледът й са се избистрили, след като е спряла наркотиците по заръка на гаджето си.

Колегите на Григорова са изумени, но и щастливи от трансформацията, която бе наложителна. Любовта се отразява повече от добре и на Макариев, който е заслабнал и е влязъл във форма, за да бъде достоен за мястото до възродилата се красавица до него.

Познати на Луиза споделят, че тя винаги много се е влияела от мъжете, с които е. Точно по тази причина тя залита по дрогата покрай двете си гаджета Явор Бахаров и Уош МС, които са видини потребителни на определен тип наркотици. Бидейки с тях по цял ден, Луиза се е поддала на изкушението, което да малко да й изяде главата.

Нейният спасител Макариев се появи в точния момент, за да я издърпа от ръба на пропастта, който бе все по-близо. Мартин е улегнал мъж с ясни цели, а кариерата му заема голяма част от живота и така не му остава време да се занимава с глупости като наркотиците, пише "Всеки ден". Луиза също се е заразила от работохолизма на гаджето си и се е хванала здраво за работа. Досега имаше кратки роли в театъра и се снимаше повече за забавление, отколкото за прехрана, но вече се е взела в ръце и има желание да гради име в актьорската гилдия.

Тази година Григорова за първи път получи номинация за награда „Икар“. Заедно с Макариев работят по проекта си „Черни досиета“, за който привлякоха и световни звезди.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !