Калин Терзийски пие водка в метрото

11.05.2016 13:41 | Видян 1626 пъти

 Калин Терзийски пие водка в метрото

Калин Терзийски удари дъното и вече се налива дори в столичния градски транспорт, научи „Всеки ден". Писателят шашнал останалите пътници по линията на метрото „Люлин - Младост" като най-безпардонно извадил патронче водка от вътрешния джоб на якето си и започнал да се налива.

Калин на няколко пъти отпил големи глътки и го прибрал. На спирка „Софийски университет" слязъл, олюлявайки се леко. „Отвратително жалко беше. В това метро пътуват деца, ученици. Все пак е популярна личност. Такъв ли пример дава", скърцат със зъби свидетели на грозната сценка.

Въпреки слуховете, че след бурната връзка и раздялата си с Елен Колева, Калин е преодолял зависимостта си към чашката, явно нещата не стоят точно така. „Калин не може да спре изведнъж. Той има нужда от специализирана помощ. Както знаем вълка козината си мен, но нрава не. След историята с Елен пие по цял ден. Трудно е да го хванеш адекватен в последно време", разказват близки до писателя.

Както „Всеки ден" писа, зависимостта на Терзийски към спиртните напитки му докара и сериозен проблем с килограмите. За няколко месеца той се състари много и качи близо 20 килограма. Всекидневните тренировки и здравословното хранене, на които се беше отдал от няколко години насам, останаха старателно заровени в миналото.

Според запознати краткият романс между двамата е нанесъл трайна травма и върху актрисата. От скоро Елен се изживява като поетеса, пресъздаваща невъзможната си любов с Терзийски в стихотворна форма.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !