Венелин Петков заживя с Николета Маданска

11.05.2016 09:58 | Видян 5619 пъти

Венелин Петков заживя с Николета Маданска

Една от най-пресните двойки в телевизионния ефир - Венелин Петков и Николета Маданска, вече вият любовно гнезденце, научи „Всеки ден". Двамата новинари се радват на пламенна любов, а наскоро Петков дори тържествено връчил ключовете от дома си на Николета, макар че е с нея само от броени месеци.

Оправната блондинка типично в женски стил не чакала да прекрачи прага и веднага се нагърбила да преобрази напълно апартамента на половинката си. По думите й, „му липсвали уют и топлота". Влюбеният Венелин нямал нищо против и се доверил изцяло на вкуса на Маданска за нови плочки в банята, кухненско обзавеждане и най-вече спалня.

„В дома на Венелин Петков тече усилен ремонт. Майстори влизат и излизат по цял ден. Бучи се, тропа се, бръмчи се, бормашини влудяват съседите. Маданска пък обикаля като кралица и само дава нареждания и търси кусури. Голям цирк!", коментираха пред „Всеки ден" колеги на влюбената двойка. Те разказват още, че журналистката на няколко пъти връщала поръчаното обзавеждане заради „малко по-тъмен от искания нюанс" и буквално правела диви и щастливи наетите майстори. „Стъжни им живота. То не са крясъци, нареждане, претенции. И по телефона се разправят по цял ден. Как издържат тия момчета, не е ясно", шушукат в нюзрума.

Клюката мълви, че откакто е грабнала сърцето на шефа си, Николета ударно е вдигнала самочувствието си и влудява цялото си обкръжение. Високомерното й поведение обаче не правело никакво впечатление на Петков, който само гледал половинката си в устата, готов да изпълнява всичките й прищевки. Той открай време си падал по властни и пробивни мадами, така че стилът на Николета, който би отблъснал повечето нормални мъже, на него му действал почти като афродизиак.

От цялата тази любов, витаеща между редакционните стени, най-много пострадала Гена Трайкова. Журналистката имаше бурна връзка с Петков, която обаче приключи трагично. Чисто професионално тя продължава да бъде дясната му ръка и запознати твърдят, че треперела от ужас да не изгуби позициите си, откакто разбрала, че Венелин живее с блондинка №2 в списъка си с колежки любовници.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !