Гринго кръшка с известна фолк певица

10.05.2016 13:56 | Видян 1573 пъти

Гринго кръшка с известна фолк певица

Пореден скандал се завихря около любовния живот на фолк перлата Софи Маринова. Бившият й Гринго, от когото тя се оплака, че я пребива от бой, се оказа, че й изневерява. Папараци уловили едрия мачо на сладка раздумка и разходка с колежката на Софи Маринова, Райна.

Двамата в компания с други момчета и момичета обходиха столичната пешеходна зона на бул. Витоша през почивните дни. За мнозина фенове на чалгата, които мигновено разпознаха Райна и Гринго, тяхното появяване заедно е повече от изненадващо и смущаващо. Едва преди по-малко от седмица ромската перла Софи Маринова съобщи, че тя отново се е събрала с мачото и взаимно са си простили обидите и побоищата. Докато Гринго и Райна сладко пият кафе и се забавляват, Софи е била на участие в Испания, за което е потвърдила сама тя по-късно.

Оказва се обаче, че иначе ревнивата Софка приема колежката си Райна като безопасна игла и не вижда никаква заплаха в нея, разкрива zajenata.
"Имах изява в Испания, нищо чудно Гринго да се е мотаел насам-натам в хубавото време. Знаете, че съм доста ревнива и изпадам в крайности, когато надуша нещо нередно около него. Постоянно го следя и му ровя по телефоните, искам ситуацията да е изцяло под мой контрол. От Райна не ревнувам, щото Гринго си е дългогодишен приятел с нейния брат Огнян. Те са израстнали заедно, познават се повече от 15 години. Работили са заедно в Кипър и какво ли още не, но ако ми бяхте казали, че сте го снимали с друга жена... олеле-майко! Не ми се мисли. Луда съм по него и ревнувам до крайности. Не е изключено да има още бой", споделя през смях СОфка. По думите й: "Райнето е много печена колежка и дори му се скара,задето ме пребиваше. Тя е много свестен човек и не мога да се ядосам, че са вили заедно по кафенетата", казва Софи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !