Бойко Кръстанов пред истерия заради тормоз

09.05.2016 13:42 | Видян 1814 пъти

Бойко Кръстанов пред истерия заради тормоз

Бойко Кръстанов е бесен заради тормоз върху него, който продължава с години. Скромният и вечно сдържан актьор, от месеци търпи тихо и кротко да крадат самоличността му в Интернет и да си правят номера с него, но вече не издържал. Луди фенове и нагли измамници се представят за звездата от „Под прикритие” във виртуалната реалност. Като в същото време създават фалшиви негови профили и пишат лъжливи мисли от негово име. Най-скандалното е, че те правят пари на гърба на актьора като използват страницата му, за да си правят реклама – колкото повече онлайн трафик, толкова по-добре за наглеците.
„От известно време се чудя как да го кажа, без да изляза кифла, която търси отчаяно внимание. И без да е долна самореклама, като тия хора дето пускат всевъзможни новини, свързани с тях, сякаш са на нас ни е абсолютно наложително да знаем, че червеното е любимия им цвят. Ама то пък вече не се издържа след години на „бойкокръстановци” в нета. С всичкото до тук горе-долу искам да кажа следното: Да го духаш боклук! Спри да ми използваш името за гадните си кликбейтове. Благодаря”, избухна актьорът.

Бойко Кръстанов не е единственият, който е жертва на подобни гаври. Редица звезди се оплакват, че им крадат самоличностите, правят профили и страници от тяхно име в мрежата и трупат трафик на техен гръб. Иначе, звездата от „Под прикритие” получава покани да се върне в ирландския сериал „Ред рок”, който наскоро напусна. Той признава, че колегите му от Ирландия му пишат постоянно, че го искат обратно в поредицата, пишат от България днес. Кръстанов разкрива, че е помолил продуцентите да махнат героя му от историята, защото не издържа на напрежението и графиците на „Под прикритие” и „Ред рок”.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !