Златка в тежка депресия след раздялата

04.05.2016 17:28 | Видян 1810 пъти

Златка в тежка депресия след раздялата

Златка Райкова се е върнала към наркотиците след раздялата си с ММА боеца Георги Валентинов, разкриха хора, видели блондинката в неадекватно състояние преди дни. Спортистът бил стимул за красавицата да се поддържа чиста. След като обаче го изгубила, тя посегнала към забранените вещества като спасение от самотата. "Пак е по магистралите", отсичат в шоу средите (на жаргона на друсалките "магистрала" означава линия кокаин - б.а.)

Моделката имаше проблем с дрогата преди години, когато бе любовница на наркобоса Камен Балбузанов - Куката. Тогава й се случваше да прекарва дни наред неадекватна и да кара само на кокаин, алкохол и цигари, разкрива Всеки ден. Благодарение на Георги Валентинов обаче тя успя да се измъкне от този капан и постепенно свикна със здравословния начин на живот, Тя неведнъж е споделяла, че Жоро е нейното лично спасение.

Самара блондинка признава, че сърцето й се къса по Валентинов. На моменти тя избухва срещу него, изтъквайки, че е бедняк, който не я заслужава. Според близките й обаче това е само поза. Дълбоко в сърцето си тя страдала по него и все още се надявала да стане чудо и двамата отново да се съберат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !