Албена Вулева на дивана на обвинението в шоуто на Азис

05.12.2008 13:15 | Видян 11075 пъти | Гласували 2

Албена Вулева на дивана на обвинението в шоуто на Азис

Специален гост в днешното издание на „Вечерното шоу на Азис” ще бъде телевизионната водеща Албена Вулева.
 
Водещата опроверга да си е увеличавала бюста след неотдавнашната си гола фотосесия, защото й липсвала достатъчна мотивация. „Чувствам се добре и мога да си позволя в днешно време да ходя с такъв размер бюст”, каза още тя.

На записа на шоуто Вулева обясни, че предаването й „Сигнално жълто” е свалено от ефир, тъй като телевизията, по която вървеше имала „известен политически уклон”.

„След неудовлетворяването на няколко поредни молби да се захвана с политически участници, станах ненужна”, оплака се Албена Вулева, изтъквайки ясно, че СКАТ обслужва интересите на АТАКА.

Катето Евро попита гостенката защо прави такива злобни коментари в предаването си за хора, които не познава лично и за които няма как да знае какви са точно. „Във всеки майтап има доза истина”, заяви водещата. „Никога не съм казала нещо, което да не го мисля, това би означавало да говоря някакви лъжи, на които не вярвам”, отрече да е гонила някакъв рейтинг Вулева и поясни, че предаването й е доставяло удоволствие. Тя разказа, че е имало хора като Митьо Пищова и Сашка Васева, които са я молели да участват в „Сигнално жълто”, водени от няква жажда за слава.

„В държавата и в шоубизнеса ни няма морал като цяло, а какво остава за едно предаване по кабеларка”, сподели русокосата гостенка в отговор на питане на Васко къде е моралната граница в подобен телевизионен проект. Албена Вулева обясни, че не е успяла да забогатее като водеща и че в момента няма лична охрана.
 
На въпроса на Азис не търси ли някаква популярност, идвайки в шоуто и снимайки се гола на корицата на списание, Вулева коментира: „Разбира се, че всеки един човек, който застава под светлините на прожекторите търси популярност. Това не е лошо!”
В рубриката „20 лева за 20 секунди” Албена обясни, че не е направила нищо, което да я накара да се извини публично на когото и да е и че има съвест.

Втори специален гост във „Вечерното шоу на Азис” на 5 декември ще бъде попфолк звездата Ерик. „Приликата си е приликата, не мога да избягам от природата”, коментира приликата си с Азис изпълнителят и довери, че в началото на кариерата този факт му е помагал като пиар похват. Той сподели, че винаги е живял с мисълта, че един ден ще бъде известен певец. Ерик разказа, че софийската публика го карала да се чувства истинска звезда и как неотдавна фенове нарисували цялата му кола със сърца.  Но по улиците в столицата винаги ходел с шапка и очила и с естествено къдравата си коса, затова рядко го разпознавали.

„Не мога да кажа, че съм богат, парите които изкарвам ми помагат да живея нормално”, каза за финал попфолк изпълнителят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Няма коментари към тази новина !