Мъжът на Тоца в болница след секс

28.04.2016 14:00 | Видян 2579 пъти

Мъжът на Тоца в болница след секс

Антония Петрова пратила мъжа си в болница заради страстни садо-мазо изпълнения. Антония и Александър така се разгорещили в леглото, че миската причинила на мъжа си не просто драскотини, а цели рани с големите си и остри нокти. Това принудило руснака, срам - не срам, да посети болнично заведение, където да промият следите от страстта на жена му, за да не се инфектират.

От известно време Тоца се фука с маникюр точно като на вещица. Тя поддържа ноктите си с орлова форма и заострен връх, което е и причината любовната игра да завърши неприятно и болезнено за Александър. На нея нищо й нямало, защото ноктите са изкуствени и много трудно могат да се счупят, пише Всеки ден.
Така суетата и изкривеното чувство за естетика на Антония вкарали Бередин в лекарския кабинет след поредната бурна нощ, в която тя не успяла да се изконтролира и забила нокти като орлица в гърба на любимия си. Това веднага сложило край на креватните занимания, а сега Александър е поставил ултиматум на жена си да махне ноктопластиката, ако иска да изпълнява съпружеския си дълг.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Поп фолк сензацията Лидия ще пее на...

Тя ще изпълни най-големите си хитове на площад...

Вики ударила Бекъм след 1-вата...

Виктория Бекъм имаше предизвикателно послание към децата...

Няма коментари към тази новина !