Бионсе плаши Джей Зи с развод

25.04.2016 17:59 | Видян 2241 пъти

Бионсе плаши Джей Зи с развод

Бионсе намеква за сериозни семейни проблеми в новия си албум "Лимонада". Освен парчета, посветени на насилието над чернокожи в САЩ, изпълнителката залага и на няколко песни, в които почти в прав текст заплашва любимия си, че няма да търпи изневерите му.
„Това е последното предупреждение, ако отново започнеш да правиш глупости, ще изгубиш жена си“, заканва се изпълнителката.
Специалният "визуален" албум беше показан през уикенда по HBO, а феновете на Бионсе веднага заговориха в социалните мрежи за евентуални семейни проблеми между певицата и рапъра Джей Зи.

Заради строфи от рода на: "Като си гледам часовника, вече трябваше да си е вкъщи. Съжалявам за нощта, в която сложих пръстен", почитателите на певицата изразиха сериозни съмнения, че нещата между нея и съпругът й не вървят по мед и масло. Засега обаче Бионсе няма никакво намерение да гони благоверния си от семейното ложе, а албумът й, който все още не е пуснат на пазара на физически носител, а се продава само онлайн, върви изключително успешно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !