Steve Angello специален гост тази вечер в Ялта клуб

05.12.2008 09:30 | Видян 1952 пъти | Гласували 1

Steve Angello специален гост тази вечер в Ялта клуб

След като в рамките на второто издание на THE MASTERS OF SOUND през YALTA CLUB минаха най-важните имена на елекронната сцена през последните години, летвата за остатъка от сезона е вдигната високо, затова специален гост на 5 декември (петък) е не друг, а лидерът на SWEDISH HOUSE MAFIA – STEVE ANGELLO. След легендарното си парти на SOLAR това лято заедно с SWEDISH HOUSE MAFIA, STEVE ANGELLO е най-чаканият ди-джей за този сезон като феновете сами бяха издирили датата за предстоящото му гостуване, много преди офиациалното й обявяване.

Освен, че е основателят на SWEDISH HOUSE MAFIA, STEVE ANGELLO е и идейния баща на безспорния хит „Tell Me Why” на съмвестния му проект с Axwell – Supermode като освен това е автор на ремикси за Justin Timberlake, Moby и Royksopp. 

STEVE ANGELLO е по произход наполовина грък като до тийнейджърските си години живял в Атина. Баща му, обаче, бил замесен в подземния свят на града и когато бил убит, майка му, заедно с малкия STEVE ANGELO се преместила обратно в Стокхолм. Там той започнал да се занимава с ди-джействане като преди хаус музиката имал увлечение по хип-хопа и диското, което се усеща като влияние в музиката му и сега. Заедно с най-добрия си приятел SEBASTIAN INGROSSO двамата основават най-успешното хаус студио в историята на Швеция и за първи път поставят Стокхолм на парти картата на света.

Сега, след най-заетата си година дотук, STEVE ANGELO пристига в София със специално подготвен за YALTA CLUB сет и безкрайно много енергия за истинско SWEDISH HOUSE MAFIA парти.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !