Иво Андонов от "Под прикритие" се вихри в "Мегами"

21.04.2016 10:12 | Видян 1368 пъти

Иво Андонов от

Най-успешният български сериал – „Под прикритие” влезе и в бижуто на нощна София - шикозния клуб „Мегами“.

Петият сезон на кримката вече се върти по телевизията, но екипът не спира да работи по следващите епизоди. През последните няколко месеца модерният Executive Lounge на деветнадесетия етаж на хотел „Маринела“ е превърнат в снимачна площадка на култовия екшън.

Екипът превърна и клуб „Мегами“ в снимачна площадка за новите серии. Тълпи от екзалтирани фенове чакаха пред входа на „Мегами“ с надежда да зърнат своите екранни любимци. На особен интерес се радваше актьорът Захари Бахаров, който се превъплъщава в ролята на Иво Андонов.  

Докато актьорите от „Под прикритие“ работеха пред камерите, то футболните половинки на силните в „Левски“ се забавляваха на макс в „Мегами“.

За кратко време клуб  „Мегами“ привлече вниманието на столичния елит. Мегами на  японски означава богиня.  

Клубът официално отвори врати в началото на април със заявката да бъде най-доброто място за нощен живот в София. Повече от петстотин гости, присъстваха на дългоочакваната церемония по откриването. “Мегами” – елегантно съчетание на черно кадифе и кристали, изключително модерно и съвременно място, което обещава да бъде едно от най-предпочитаните и различни места за страхотни нощни преживявания.

Сервитьорите в “Мегами” разполагат с ветрила, които най-често вадят, за да повеят на някоя особено разгорещила се в танците девойка. Или пък да направят дискретен заслон на влюбена целуваща се двойка.

blife

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !