Виктор Калев напуска Слави

20.04.2016 12:48 | Видян 2485 пъти

Виктор Калев напуска Слави

 Виктор Калев до дни окончателно ще се раздели със Слави Трифонов след 12 години в неговия екип. В момента актьорът работи по самостоятелни проекти и репетира роля в театъра. Премиерата ще е през лятото, а Калев нямал търпение да прекрати официално отношенията си с доскорошния работодател. Близки до комика разкриват, че с Трифонов са сериозно скарани и връщане назад няма.

Основна причина е, че Калев се включил в предизборната кампания на ГЕРБ,  а Слави не бил съгласен и както е известно показва лошото отношение към партията. Разразил се огромен скандал, включващ тежки думи между двамата. След това се стигнало до договорка Виктор да не се появява в шоуто.

Калев в продължение на 12 години търпи тежкия характер на шефа си. Малцина знаят, че Трифонов прибира 60% от сумите, които подчинените му заработват от хонорари по частни участия. Вземането на такъв процент е прецедент в шоубизнеса, защото дори Пайнера прибира по-малко от певиците си. Затова много хора от екипа заработват на черно, без знанието на Слави.

Постоянното криене и страх от тежкия характер на Слави са в основата на напускането не само на Виктор Калев, а и на други актьори, пише „Галерия“.     

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Няма коментари към тази новина !