Шампионска лига и лига Европа по ТВ2 и Ринг до 2012 година

04.12.2008 14:30 | Видян 1844 пъти

Шампионска лига и лига Европа по ТВ2 и Ринг до 2012 година

От следващата година българските телевизионни зрители ще могат да гледат Шампионска лига и Лига Европа по ТВ2 и РИНГ. Двете телевизии се пребориха за правата на най-гледаните футболни турнири. Това е поредният удар на двете телевизии, след закупуването на правата на Българското футболно първенство. „Не можем да скрием задоволството си от този факт. Това не са просто футболни срещи, а марка, която ние смятаме да развиваме през следващите години”, споделя Огнян Димов, генерален директор на ТВ2 Груп.

Освен телевизионните права, медийната група на ТВ2 ще притежава и правата за интернет и мобилни телефони. „За такъв проект ще ни трябват доста млади хора с идеи, защото същинската работа тепърва предстои. Имаме много планове за развитие на тези марки. Не смятаме да се ограничим само с излъчванто им”, разказва Ивайло Гюров, изпълнителен директор на РИНГ.

Всеки вторник и сряда, когато са редовните кръгове на Шампионска лига, ТВ2 ще има първия избор кои срещи да предава. Така наречените “first pick”.
Всеки четвъртък, когато са редовните кръгове на Лига Европа, РИНГ ще излъчва пряко по два мача. Един от 20:00 часа и късна среща от 22:00 часа.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът Алек се покри, дължи куп...

Ергенът Алек Младенов е изчезнал безследно. От...

Брендън Фрейзър и Том Уелинг са...

Силни емоции и драматични обрати ще предложи bTV Action...

Няма коментари към тази новина !