Радина излиза в майчинство на Цветница

20.04.2016 10:06 | Видян 2175 пъти

Радина излиза в майчинство на Цветница

Радина Кърджилова излиза в майчинство в един от най-хубавите християнски празници - Цветница, научи „Всеки ден". Последното представление на актрисата в Театър „Българска армия", където е на щат, е в събота - Лазаровден. От неделя - Цветница, тя е в отпуск в очакване на първото си дете.

Огромен реверанс направиха в театъра пред младата бъдеща майка. Досега там винаги са търсили заместнички на родилките, за да продължат представленията да се играят дори и когато актрисите гледат бебета. Този път обаче няма да бъде така. Явно шефовете на Кърджилова са преценили, че тя е незаменима, защото нейна заместница няма да се търси. Всички представления, в които играе, ще бъдат свалени от афиша до завръщането й - когато и да е то, съобщиха пред „Всеки ден" запознати.

С напредването на бременността на актрисата постановките с нейно участие падаха едно по едно, въпреки че по правило се радват на голям зрителски интерес. Особено болезнено публиката преживя свалянето на хитовия спектакъл „Ромео и Жулиета", в който Радина си партнира с Явор Бахаров. Всички в театъра обаче се обединили около мнението, че бременна Жулиета все още никой не е виждал и ще бъде прекалено авангардно, ако се появи за първи път в „Армията". В момента в театъра се играят само два спектакъла с Радина - „Ерма" и „Декамерон". След Лазаровден вече няма да има нито един.

Самата актриса била на седмото небе, когато станало ясно, че именно Цветница ще бъде първият ден на официалното й майчинство. Тя го приела като добър знак, тъй като денят е един от най-хубавите пролетни празници. Очаква се раждането да бъде в края на май или началото на юни, но по закон тя има право на отпуск 45 дни преди термина. Именно затова напуска сцената още сега. Половинката на Деян Донков не е съобщила колко време смята да продължи майчинството й. Повечето актриси се връщат на работа след края на първата му година. Има обаче и изключения, като например Йоана Буковска, които си гледат децата вкъщи по 2 години.

Колежки на Радина открито злобеели по неин адрес, коментирайки, че незаслужено я кичат със звезден статут. „Откъде накъде ще й свалят представленията, докато се върне, и никой няма да я замества? Все едно е Елизабет Тейлър!", ядосвали се по-малко титулувани актриси. Дори баджаначката на Кърджилова - Анастасия Ингилизова, която е призната за една от най-добрите театрални актриси в България, не получи подобен реверанс, когато беше в майчинство.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !