Ето я бременната Софи Маринова

13.04.2016 09:53 | Видян 2797 пъти

Ето я бременната Софи Маринова

Второто дете на Софи Маринова ще е момиче. Поне това твърдят двете врачки, които независимо една от друга и по различно време са предсказали това и на ромската чалга дива, и на настоящото й гадже Тодор Давидов, по прякор Гринго. Чалга изпълнителката и бившият бодигард ще стават родители, а щастливото събитие се очаква в началото на декември. В понеделник Софка и Гринко се отбили в столичната АГ-клиника „Свети Лазар”, специалистите от която ще следят бременността на Маринова през следващите седем месеца и половина. Откакто са разбрали, че ще стават родители, Гринго се е лепнал като пощенска марка на Софи, за да я обслужва заради счупената й ръка

По време на нелеп инцидент в банята на хотел в Брюксел, Софка строши жестоко ръката си, а чарковете й бяха събрани в „Пирогов” с 19 шева.
По време на прегледа миналата седмица лекарите са засекли сърдечните тонове на бебето, разбра от сигурни източници „ШОУ”, а очакваният термин на раждането е 2 декември. Нали не може да си държи дълго езика зад зъбите, приказливата ромка вече надълго и нашироко разправя подробности за двойното предсказание за женска рожба. Преди много години, още преди да я познава, Гринго ходил на врачка и тя му предрекла, че първото му дете ще е момиче.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !