Дарина Павлова на бира с Бандерас

12.04.2016 15:58 | Видян 1689 пъти

Дарина Павлова на бира с Бандерас

Дарина Павлова и Антонио Бандерас се почерпиха с бира за победата на футболния клуб "Бари" с 2:1 над "Ливорно". Дарина сама се похвали във Фейсбук, като си пусна и клип как с Антонио пият и викат "Форца Бари", видя Всеки ден. Мадам Мулти е в компанията на Бандерас и нейния близък приятел Сандро Рубини. С тях е и Джефри Грийнстийн, който е пък от най-близките бизнес партньори и на Бандерас, и на Дарина. Джефри е работил над филми като "Непобедимите 2" и "Аутомата".

Веселата компания вдига наздравица след наздравица и се радва на победата на "Бари". Досега Дарина не беше показвала публично футболните си пристрастия. За почитателите ѝ е изненада, че тя харесва точно отбора на "Бари", който в момента е в италианската Серия Б, но пък иначе е с една от най-богатите футболни истории на Апенините.

Близостта на Дарина и Антонио не изненада никого в онлайн пространството, защото не е нещо ново. Бандерас посрещна 55-ия си рожден ден именно с Павлова в Марбея, като тогава гостите му бяха само няколко, сред тях и гаджето му Никол Кимпел. Бандерас и Павлова работят заедно по няколко филмови проекта, като три от тях са предстоящи и се очаква да бъдат снимани у нас. Още това лято Антонио се готви да посети страната ни заедно с Дарина.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !