MAD TV завърта ексклузивно ново видео на Ирина Флорин

03.12.2008 17:30 | Видян 2738 пъти | Гласували 1

MAD TV завърта ексклузивно ново видео на Ирина Флорин

На 8 декември, точно в 21:00ч., MAD TV стартира ексклузивното излъчване на  новия видеоклип на Ирина Флорин “Безплътна”. Такава ще видим и изпълнителката след двугодишна творческа пауза, в естетската лента, заснета от хитовия режисьор Александър Моллов.

Две години след успеха на парчето "Карма" от перления албум на Ирина Флорин "Друга", певицата е готова с ново предизвикателство, наречено "Безплътна". В периода на творческо затишие, изпълнителката е изцяло отдадена на своята модна колекция “IF”, за чиито дебют през 2006г., Ирина Флорин получава наградата „Златна игла”. Днес, певицата е готова за своето завръщане на музикалната сцена, и както сама отбелязва в ексклузивното си интервю за MAD TV „Човек трябва да се появява тогава, когато има какво да покаже!”
Автори на "Безплътна" са музикантите от проекта "Давидъ"-Татяна Йосифова и Димитър Паскалев. Песента е записана в студио Vitality и мастерирана в Швеция. Режисьор, сценарист и оператор на видеото е Александър Моллов, с когото Ирина Флорин е работила по визиализирането и на парчетата „Мога” и „Виновна”. Специално за снимките са създадени тоалети уникати от бранда на Ирина Флорин “IF”.

Гледайте на 8 декември, от 21:00ч., само по MAD TV, старта на ексклузивното излъчване на „Безплътна” - пилотен сингъл от  предстоящия нов албум на Ирина Флорин, който ще излезе на музикалния пазар до края на годината.

Тук можете да чуете и видите песента.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !