Майката на Марешки записва песен в „Пайнер”

07.04.2016 17:49 | Видян 2916 пъти

Майката на Марешки записва песен в „Пайнер”

Майката на Веселин Марешки — Веска Марешка, се кани да запише музикален дует за „Пайнер”. Певицата на стари градски песни възнамерява да създаде съвместно парче с една от близките си приятелки Мария Петрова.

Популярната певица и колежката й искат да създадат обща песен от години, но досега не са имали възможност. Тази есен обаче смятат да изненадат публиката с нов проект. Легендарните изпълнителки на стари градски песни са готови и с нови парчета поотделно, затова и общия проект ще е чак наесен.

„Първо ще запиша няколко мои песни и видеа, по които вече работя. След това с Веска ще запишем и нашето общо парче. Клипът ще се снима във Варна”, споделя певицата Мария Петрова. Екип на „Пайнер” и телевизията е решил да застане зад идеята и да подкрепи двете певици, които са едни от най-големите любимки на публиката. Веска Марешка е известна с популярните си дуети с Янаки Кавръков и Иван Ненов, пише „България днес”. А в момента работи и по третия си самостоятелен албум.

„От години искам да запиша песен заедно с Мария Петрова. Помня, че още преди 2000-та година исках да се запозная с нея. Сега желанието ми се сбъдна и съм много щастлива, че ще имаме шанс да работим заедно”, споделя самата Веска Марешка. В момента певицата продължава да записва и нови соло песни. Едни от най-големите й хитове са „Цветето”, „Неверни очи”, „Цигане” и много други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !