Щерката на Джаро вдига сватба

06.04.2016 13:58 | Видян 2481 пъти

Щерката на Джаро вдига сватба

Екранната щерка на Джаро от „Под прикритие”, Йоана Темелкова, вдига сватба с наследника на Николай Гяуров. Синът на оперния ас и актрисата смятат да си кажат „Да” съвсем скоро.

Звездната двойка е заедно от 4 години и са луди един по друг. Мартин Гяуров се срещнал с любимата си по време на репетиции в театър „София”, където играят. В началото изобщо не се харесвали, дори не се понасяли. Марин дори я смятал за твърде нахакана и високомерна, но с времето помежду им припламнали страстни искри. А след това въобще не му мислили и се събрали да живеят заедно, партнирайки си не само на сцената, но и живота, пише хотарена.
Кума на годениците ще бъде Силвия Петкова, която е колежка на Йоана в „Под прикритие” и също така бе голямата любов на Калин Врачански. В сериала тя играе криминален психолог, който се бори с лошите, докато Йоана е фаталната жена, която ще побърква и полицията, и Иво Андонов.

За любовта си с Мартин Гяуров, Йоана споделя, че не е била от пръв поглед, но с времето открили и оценили качествата на другия. Най-вече поради факта, че е голяма опора за нея, след като тя губи баща си едва на 6 години. Майката на Йоана обожава новия си зет, а семейството е изключително радушно към него. Влюбените вече планират и сватбената церемония, която ще бъде изключително скромна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !