Башар Рахал в афера с певица

05.04.2016 11:44 | Видян 1435 пъти

Башар Рахал в афера с певица

Актьорът Башар Рахал крие интимна връзка с ар енд би певицата Зандра. Башар е взел участие в последния клип на певицата, която е българка по произход, но артистичният й псевдоним е повлиян от няколкогодишния престой в Америка. Според информатори на Шоу актьорът приемал подобни ангажименти срещу хонорар от 10 бона.

Тъй като певицата е в началото на кариерата си и няма такива средства, никой от екипа не допускал, че ще успее да ангажира един от най-скъпо платените актьори в момента. Във видеото Зандра е секретарка на Рахал. Върху бюрото се разиграват скандални сцени, някой от които доста смели симулиращи полов акт. Някои от сцените били доста вулгарни и не влезли във видеото.

Според запознати още същата нощ сухите тренировки прераснали в мокри. Пред близки актьорът споделил, че е хлътнал по певицата и това била причината да се снима без пари. Башар денонощно пращал съобщения на новата си муза. Това създало проблеми на Зандра, която пък се оказала обвързана. Това не е първият случай, в който семейният Рахал се замесва с други жени, твърдят запознати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !