Криско се сгоди?

05.04.2016 09:52 | Видян 1517 пъти

Криско се сгоди?

Криско май най-накрая си е намерил майстора и е напът да скъса с ергенския живот. Половинката му Ася Капчикова от няколко дни се разхожда с подозрителен пръстен на безименния си пръст и се говори, че е годежен. Рапърът е видимо доволен от гаджето си, което хем готви, хем чисти, хем изглежда като един милион долара. И е решил да надене брачния хомот на Ася, преди някой друг не го е изпреварил.

Бижуто е с класически дизайн и сравнително голям, но не огромен камък. За разлика от повечето си колеги, които се изхвърлят с цени от порядъка на 20 бона, габровецът май е дал воля на скъперническата си жилка и е броил доста по-скромна сума. Камъкът обаче, макар да не се отличава с много карати, стои идеално на нежните тънки пръстчета на Ася.

Засега нито Ася, нито Криско дават яснота дали наистина бижуто е знак за годеж. Приятелите им вече сериозно ги подкачат, намеквайки, че такъв пръстен не се носи току-така. Ако двамата действително са се сгодили, то е било в последните дни, тъй като до края на март плеймейтката не носеше никакви пръстени, разкрива Всеки ден. Все още не е ясно нито кога, нито къде ще бъде сватбата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !