Кали се натиска с Илиян в столично заведение

01.04.2016 11:11 | Видян 1651 пъти

Кали се натиска с Илиян в столично заведение

Многодетната майка Кали няма задръжки. Чалга певицата се натиска на колегата си Илиян Тупалката. Фолкзвездата седна върху Тупалката по време на свое участие в столичен сръбски ресторант. Илиян нямаше нищо против опасната близост на колежката си и видимо доволен опипа корема на майката на три деца от трима различни мъже, съобщава "България днес". Кали и Илиян дълго се натискаха без свян пред учудените погледи на посетителите на заведението. Двамата певци са изключително близки от няколко години и дори записаха заедно песен.

Преди две лета Илиян също стана татко, след като танцьорката Камелия му роди син. Засега не е ясно как тя гледа на прекалено близките му отношения с Кали. От своя страна певицата роди третото си дете от туроператора Владо в началото на януари 2014 г., но не се задържа дълго в ролята на майка, а бързо тръгна да обикаля кръчмите.

Половинките на Кали и Илиян не бяха забелязани в заведението, докато двамата се натискаха. Чалга звездите вдигнаха масите с хитовете си. Кали дори блесна с изпълнение на "Ветрове" на Лили Иванова, което определено се хареса на феновете. Певицата не пропусна да изпее може би най-големия си хит - "Наш'та система 4-4-2".
Сред гостите беше пиарката Ива Екимова, която е близка приятелка на Кали. Тя бе в компанията на непознат мъж, който не стана ясно дали е новият й приятел.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Емилия нападна Кали

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !