Мисис България: Роналдо искаше секс!

29.03.2016 15:00 | Видян 2742 пъти

Мисис България: Роналдо искаше секс!

След като в публичното пространство преди време се появи информация, че е имал заигравка с Николета Лозанова, сега наяве излезе друг негов флирт. Най-красивата омъжена българка за 2016 г. Десислава Крайчева призна пред "България Днес", че световноизвестният португалски футболист я е свалял и се е опитвал да я вкара в леглото си в продължение на 3 месеца. 

Моделката и играчът, по който въздишат поне половината жени по света, се запознали преди няколко месеца в Лос Анджелис, където Десислава била на почивка в компанията на съпруга си. "Беше късно през нощта, когато забелязах, че самият Кристиано Роналдо тича по стълбите на 60-етажния хотел, за да поддържа форма. В един момент изглежда е приключил с тренировката, защото реши да се прибере към стаята си с асансьора. Вътре бях аз и буквално загубих ума и дума, когато го видях", спомни си Крайчева. И допълни: "Напълно онемях, а той ми поиска номера на телефона, за да се опознаем. Цяла вечер след това ме кани да излизаме, но аз така и не откликнах". Двамата си комуникирали за среща в местния клуб XS, но не се стигнало до лично виждане. 

"През следващите 3 месеца продължихме комуникацията си и той много настоятелно ме канеше да му гостувам в Мадрид, за да се видим отново на четири очи. Естествено му отказах, защото съм омъжена и няма как да изневеря на мъжа си, пък било то и с Кристиано Роналдо", каза още Крайчева. Тя е останала с впечатление за него, че е много амбициран атлет - докато други хора от обкръжението му са се напивали и забавлявали в хотела, той е предпочел да тренира, изкачвайки стълбите на сградата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Няма коментари към тази новина !