"Спайс гърлс" готвят мега турне

27.03.2016 11:15 | Видян 1501 пъти

Култовата група "Спайс гърлс" се събира отново заедно на световната сцена по повод 20-годишният й юбилей. "Спайските" организират грандиозно турне.

Въпреки че официалната подготовката за турнето все още не е започнала, момичетата от групата са във възторг от идеята. Всички, с изключение на Виктория Бекъм.
Тя категорично отказва засега да участва в приключението, обяснявайки, че е твърде заета с работа върху своята модна марка и със семейството си. Според източник, близък до звездата, Вики смята съвместното участие на "Спайс гърлс" при закриването на Олимпийските игри в Лондон за изключително ефектен завършек на музикалната кариера и не й се иска да разваля впечатлението от „красивото оттегляне", пише Всеки ден.
За разлика от Виктория, останалите "Спайски" са повече от въодушевени. „Това е нашата 20-годишнина! Би било непростимо да не отбележим такава дата. Надяваме се скоро да зарадваме феновете с нещо по-специално", казва Мел Би.

Ако турнето се състои, то може да счупи рекорда не само по популярност, но също и по размер на хонорарите - има слухове, че всяка от тях може да получи по 10 милиона паунда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !